PROFIL
Dansk Erhvervsprojekt A/S - en familieejet dansk virksomhed der har mere end 25 års erfaring indenfor projektudvikling - byggeri - udlejning samt drift af eksklusive erhvervsejendomme.
Dansk Erhvervsprojekt A/S administrerer selv sin ejendomsportefølje som p.t. omfatter mere end 100.000 m2 erhvervsejendomme og byggemuligheder.

Dansk Erhvervsprojekt A/S er en stærk økonomisk samarbejdspartner.

Dansk Erhvervsprojekt A/S har egen facility management afdeling til at supportere, rådgive og servicere lejerne bedst muligt.
Facility Management er en ledelsesdisciplin, der styrer alle de ejendomsmæssige funktioner og som dermed giver lejerne de bedst mulige betingelser for at udføre deres daglige arbejde i gode lokaler.

Dansk Erhvervsprojekt A/S har mange års erfaring i udlejning af erhvervslokaler og udvikling af erhvervsprojekter. Ved fastsættelse af lejemål rådgiver vi om indretning og funktionssammenhænge og udarbejder i samråd med lejeren lejekontrakten herfor.
I denne fase anvendes ofte CAD visualiseringer og digitale indretningsplancher m.m.

Dansk Erhvervsprojekt A/S har en vision om at videreudvikle en markant profil som en af landets førende kvalitetsudbydere indenfor vores felt.
Vi ønsker at fortsætte med udviklingen af eksklusive og unikke ejendomme for at skabe ideelle og fremtidsorienterede rammer til vores lejere. Vort mål er endvidere at sikre vores lejere, nuværende som kommende, de optimale lokaleforhold i en foranderlig verden.